Ydelser

Vi tilbyder økonomistyring, lønadministration, controlling og rådgivning. Herunder hjælper vi virksomheder med, at ramme deres økonomiske mål. Dette sker i et tæt samarbejde imellem virksomheden og Econta.

Om Økonomifunktionen

Økonomifunktionen indebærer styringen af din økonomi som en organisatorisk enhed i din virksomhed, der vedrører varetagelsen af de økonomiske forhold i virksomheden, herunder bogholderi, udarbejdelse af interne og eksterne regnskaber, budgettering, ind- og udbetalinger, samt controlling, løn- og rådgivning mv. Vi hjælper din virksomhed med at ramme jeres økonomiske mål. Dette sker i et tæt samarbejde mellem din virksomhed og Econta samt vores team af økonomispecialister.

Tjener alle dine afdelinger penge?

Genkender du disse problemstillinger?

 • Mangler du valid rapportering?
 • Træt af manglende valid rapportering?
 • Mangler du økonomisk overblik?
 • Hvilke nøgletal driver du din virksomhed efter?
 • Kan din økonomiafdeling fortælle dig hvilken retning du skal tage?
 • Tjener alle dine afdelinger penge?
 • Har du en uddannet, erfaren og opdateret CFO ansat?

 

Er du blevet nysgerrig på hvordan Econta kan hjælpe dig?

Econta kan gå hen og blive din nye samarbejdspartner. Ved hjælp af en teknologisk digitalisering af processer, kan vi udover den administrative drift, hjælpe din virksomhed med jeres fremtidige mål og ønsker om vækst.

Du kan læse mere om vores ydelser nedenfor. Vi hjælper virksomheder i hele landet med alt fra bogholderiøkonomiskledelse og rapportering med ét fælles mål om mere udbytte til din virksomhed.

Du skal ikke tøve med at opsætte et uforpligtende møde, hvor vi kan få startet en dialog om et fremtidigt samarbejde.

Bogholderi


Du kan få effektiviseret din økonomifunktion og spare penge gennem et samarbejde med Econta. Econta hjælper med at digitalisere bogholderiet i virksomheden og sparer dig tid og penge.

Econta kan varetage virksomhedens bogholderi og regnskabsopgaver. Vores bogholderi vil holde styr på din virksomheds bilag, ind- og udbetalinger, debitor- og kreditorer samt indberetning af moms, løn behandling og klargøring af regnskab til revision. Et samarbejde med Econta betyder desuden, at du ikke skal bekymre dig om fravær og sygdom i bogholderiet.

Nogle virksomheder ønsker at opdele funktionerne i bogholderiet så forskellige personer tager sig af de forskellige områder. Econta har mulighed for, at hjælpe din virksomhed med en samlet løsning:

 • Finans bogholderi
 • Kreditorbogholderi
 • Debitorbogholderi
 • Lønadministration

Bogholderi og administrative opgaver varetages fra Econtas kontor i Aalborg.

Regnskabsgennemgang og rapportering


Regnskabsgennemgang og rapportering foretages af vores Financial controllere. En stor del af Financial controllerens opgaver ligger i at dokumentere og udføre afstemningsarbejder, samt udføre kontrol på øvrige økonomimedarbejderes leverancer. Financial controlleren skal således sikre, at regnskaber og perioderapportering leverer op til de krav, der fremsættes af CFO’en og ledergruppen i virksomheden.

Financial controlleren har foruden ovenstående til opgave at udarbejde dokumentation til selskabets revisor i tæt forbindelse med dennes revision.

Opgaverne udføres som udgangspunkt fra Econtas kontor i Aalborg, men denne type medarbejder kan lejlighedsvis have opgaver på virksomhedens adresse.

Sparring og udvikling (CFO)


CFO’ens rolle er at tage ansvar for virksomhedens økonomifunktion, herunder at skabe forbindelse mellem virksomhedens øvrige ledelse og resten af økonomiteamet. CFO’en sammensætter økonomiteamet og har blandt andet ansvar for bemanding med rette kompetencer samt, at deadlines overholdes. I samarbejde med virksomhedens øvrige ledelse medvirker CFO’en til at definere målsætninger og tager ansvar for implementering i økonomifunktionen samt at levere opfølgning på målsætninger.

Ovenstående er eksempler på CFO’en ansvarsområder, men også opgaver som kvalitetsstyring, identificering af forretningsrisici samt udvikling af økonomiske politikker ligger inden for CFO’en ansvarsområder.

Udbytte af samarbejdet


Kom fra røde til sorte tal på bundlinjen. Din virksomheden vil opnå overblik over økonomien og indsigt i kerneforretningen. Sparring fra Econtas økonomispecialister vil medvirke til en positiv udvikling for din virksomhed i fremtiden. Herunder rapportering med grundlag i høj kvalitet og en kontinuerlig og ensartet økonomiadministration.

Det vil glæde os at indgå i et samarbejde med jer og vi er sikre på, at Econta ville kunne løse opgaven til jeres fulde tilfredshed.

Kontakt os allerede i dag og hør mere +45 7211 9188

Systemer vi anvender

Hvilken ydelse passer min virksomhed?

Udfyld dine oplysninger nedenfor for, for at modtage en email med detaljeret information om Econta og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Trin 1 af 2

50%