Om os

Formålet med Econta har altid været klar – at skabe bedre økonomiske forudsætninger for vores samarbejdspartnere. For at indfri den vision tror vi på effektivisering gennem digitalisering, tilbyde specialister med passion og samarbejde i øjenhøjde. – Anders M. Nielsen, CEO

Hvem er Econta?

Econta tilbyder værdiskabende services med målrettede økonomifunktioner til små- og mellemstore danske virksomheder. Formålet er at give økonomifunktionen værktøjer til at skabe vækst i fremtidige forhold. Med en innovativ tilgang til økonomistyring, rådgiver og sparrer vi med økonomiledere i SMV virksomheder for at skabe en forretningsorienteret og proaktiv økonomifunktion i tæt samarbejde.

Professionel samarbejdespartner i fremtiden

Econta kan blive din nye samarbejdspartner. Ved hjælp af en teknologisk digitalisering af processer, kan vi udover den administrative drift, hjælpe din virksomhed med de fremtidige mål og ønsker om vækst.

Økonomistyring til små og mellem store virksomheder

Vi tilbyder økonomistyring af alt fra bogholderi til controlling og rådgivning. Herunder hjælper vi virksomheder med at ramme deres økonomiske mål. Dette sker i et tæt samarbejde mellem virksomheden og Econta samt vores kompetente medarbejdere.

Kom igang allerede i dag

Ønsker I en øget effektivitet i økonomifunktionen, samt kompetent rådgivning, så kan I lynhurtigt opsætte et uforpligtende møde allerede i dag, hvor vi kan starte en dialog om et spændende fremtidigt samarbejde.

Vi sidder klar til at hjælpe din virksomhed på: +45 72 11 91 88

Hvilken ydelse passer min virksomhed?

Udfyld dine oplysninger nedenfor for, for at modtage en email med detaljeret information om Econta og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Trin 1 af 2

50%