VORES YDELSER  

Omdrejningspunktet hos ECG er Enterprise Automation. Vores ekspertise ligger i: 

 

ANALYSE AF PROCESSER  

Vi hjælper med at identificere automatiseringspotentialet i jeres virksomhed, og planlægger, i samarbejde med jer, udviklingen heraf, således i opnår størst mulig besparelse og effektivisering.  

UDVIKLING OG IMPLEMENTERING  

Vi arbejder ud fra en iterativ og agil tilgang, hvor vi er i tæt dialog med vores samarbejdspartnere for at opnå den fulde indsigt i de processer og de arbejdsopgaver, der skal automatiseres. Dette sikrer en hurtig og effektiv udviklings- og implementeringsproces. Vores iterative tilgang medvirker til, at vi altid er på udkig efter mulige skalleringer, så jeres virksomhed er sikret den maksimale effekt af jeres automatiseringspotentiale. 

RÅDGIVNING OG DRIFT 

Sæt automatikken på autopilot og lad os være jeres Enterprise Automation samarbejdspartner. Vi varetager hele processen og har ekspertisen indenfor styring, udvikling, implementering og drift af automatiseringer.   

DIGITAL TRANSFORMATION 

 • Opnå jeres fulde digitale potentiale 

Mange virksomheder har et stort digitalt potentiale, som de ikke får udnyttet. Hos ECG hjælper vi virksomheder med at identificere og rådgive omkring digitaliseringspotentialer, så de ikke går glip af den effekt og det udbytte automatiseringer giver forretningen.  

En del af vores service består af at yde konsulentydelser, i form af kompetenceopbygning og værktøjer hertil, til virksomhedens medarbejdere – en form for hjælp til selvhjælp når det handler om at se de digitale muligheder, der kan skabe forretningsværdi.  

Vælg ECG som jeres samarbejdspartner og opnå indsigt og læring gennem vores ekspertise indenfor forandringsledelse, så er I sikret, at medarbejderne agerer medspillere frem for går imod udviklingen. Vi hjælper med at give forståelse for teknologien og effekten, således alle kan se meningen og bakker op om de digitale initiativer.  

Vi sikrer at processen kortlægges korrekt, og at alle arbejdsopgaver medtages. Vi hjælper med estimat og dokumentationen af effekt og besparelse af de pågældende processer, så der kan udarbejdes en pipeline for virksomhedens automatiseringsmulighederne.  

 

BUSINESS PROCESS MANAGEMENT  

 • Hvordan digitaliserer man sine forretningsprocesser?  

ECG vejleder og støtter virksomheder i digitalisering af forretningsprocesser. Uanset hvilke teknologier og systemer I anvender, er processen omdrejningspunktet for en succesfuld automatisering. Rigtig mange virksomheder starter deres digitaliseringsrejse med at digitalisere eksisterende processer uden at undersøge effektiviteten af dem. En proces, der ikke er effektiv når den behandles manuelt, bliver det ikke nødvendigvis af at blive automatiseret.  

ECG hjælper med at analysere jeres processer for optimeringspotentiale og værdiskabelse for forretningen, så det er de rigtige processer der prioriteres.  

Vi har ekspertise og erfaring med procesoptimeringer, og har gennem Best Practise samlet vores viden i et projektstyrringsværktøj, som vi anvender til at sikre vores kunders succes med deres digitaliseringsinitiativer.  

Vi sørger for at projekterne har ledelsesaccept og -opbakning.  Vi hjælper til, at der er en klar ansvarsafklaring, så der er dedikerede procesejere på de enkelte robotter, hvilket muliggør transparens og direkte kommunikation mellem vores udviklere og den ansvarlige processejer. Dette skaber de bedste forudsætninger for at robotten hele tiden arbejder som den skal og kan videreudvikles i takt med at I opdager potentialet herfor.  

 

AUTOMATISERINGS SOFTWARE  

 • Hvordan får I succes med jeres automatiseringer?  

Robotic Process Automation (RPA) øger produktiviteten på tværs af virksomhedens processer og afdelinger. RPA giver virksomheder mulighed for at effektivisere gentagne arbejdsopgaver og komplekse processer. Derfor frigiver automatiseringer tid, til at medarbejderne kan prioritere mere værdiskabende opgaver for forretningen.  

RPA af en af nutidens mest populære automatiseringsværktøjer, men fordi det ikke altid den bedste løsning for den udfordring en virksomhed sidder med, arbejder vi i ECG med mange andre teknologier og tiltag rundt om RPA.  

 • Scripts  
 • Databaser  
 • Navision ERP  
 • Machine learning  
 • Virtuelle maskiner 
 • Cloudløsninger  
 • Makro  
 • IT-sikkerhed  
 • Business Intelligens  
 • Apps 

VI ARBEJDER MED DE 4 FØRENDE AUTOMATISERINGSPLATFORME

UiPath er et enterprise automation software system der favner 360 grader omkring automatisering af processer og aktiviteter. Softwaren har flere værktøjer der understøtter enkelte elementer i forretningen fra indkapsling og vurdering af processer (ROI) til udvikling af softwarekoden og test og implementering. UiPath leverer et omfavnsrigt kursusmiljø som kan understøtte forretningen i udrulningen af teknologien og udvikler løbende på deres eksisterende værktøjer og tilføjer løbende nye der understøtter forretningen i implementering af teknologien. UiPath er med dets brugervenlige værktøjer intuitivt at arbejde med og betragtes som en af de ledende softwarevirksomheder i Gartners Magic Quadrant 2020.

Blue Prism er robotic process automation software system som understøtter forretningen i automatisering af processer og aktiviteter. Som andre markedsledende udbydere af teknologien indenfor automatisering giver Blue Prism en mulighed for at tage kurser indenfor værktøjets områder og derved lære funktionaliteten. Blue Prism har fået ordlyd i markedet med deres Robotic Operations Model.

PowerAutomate, tidliger kendt under navnet; Winautomation er et desktopautomatiseringssoftware under Softomotive som også udbydere Processautomation. PowerAutomate er simpel i dets brugergrænseflade, og tillader ved relativ lav kodeforståelse at lave robotter til husbehov og til meget simple processer gennem applikationer.

Automation Anywhere er et enterprise automation software som søger at favne automatisering af processer og aktiviteter via dets værktøjer og tilhørende kurser. Softwaren tilbyder forretningen en let adgang til automatisering af processer via deres digitale assistent AARI og har et solidt fokus på vurdering af egnethed for automatisering af processer og businesscasen omkring teknologien (ROI). Ligesom UiPath er Automation Anywhere en af de ledende softwarevirksomheder indenfor teknologien i Gartners Magic Quadrant 2020.

BOOK ET MØDE MED OS

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for en uforpligtende samtale om, hvad et partnerskab med ECG kan give af værdi for DIN virksomhed – Vi står klar til at hjælpe jer med at accelerere den digitale transformation.