Job

Ledige stillinger

Financial Controller


Vil du arbejde med økonomistyring og digital økonomidrift på højt niveau og samtidig være med til at skabe effektivitet og overblik for erhvervskunder? – så tilbydes en spændende og selvstændig stilling som Financial Controller hos Econta P/S i Aalborg.

Econta P/S, Aalborg

I en samarbejdsmodel varetager Econta økonomifunktionen hos en række spændende virksomheder, hvor der arbejdes med strategisk økonomirådgivning og implementering af effektive økonomiprocesser samt løsning af daglige økonomiopgaver.

Jobbet

Du indgår i et lille effektivt team af dygtige og engagerede Financial Controller, der alle brænder for økonomi og det at skabe værdi og bedre vilkår for kunderne. Kunderne er små og mellemstore virksomheder, og du får mulighed for at fordybe dig i hver enkelt opgave og er tilknyttet 5 – 7 kunder ad gangen.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a. budgettering, deltagelse i udarbejdelsen af årsregnskaber, ledelsesrapporter samt løbende controlling og procesoptimering. Derudover får du en central opgave med at hjælpe nye kunder i gang med implementering af økonomistyringen og en efterfølgende rådgivning og økonomisk opfølgning til ledelsen. Du dokumenterer arbejdsprocesserne så disse kan implementeres hos kunden. Sidstnævnte sker i tæt samarbejde med kunden, hvor du oftest refererer til CFO eller indehaveren.

Efterfølgende overdrages de praktiske arbejdsopgaver til dine kollegaer. De overtager den daglige håndtering og drift af de processer, som skal udføres for kunderne, og du overvåger kvaliteten i leverancen.

Din profil

Du er sandsynligvis revisoruddannet på HD- eller cand.merc.niveau og har 5-7 års erhvervserfaring fra revisionsbranchen og/eller i en økonomiafdeling. Dine ønsker går i retning af, at du ønsker at fordybe dig mere i hver enkelt kundes behov for økonomistyring og med din viden bidrage til at retningsbestemme kundens strategi på området.

Du er analytisk, struktureret og har en professionel selvstændig tilgang til dine arbejdsopgaver. Du er kundeorienteret og serviceminded, og med din erfaring og dit overblik sætter du dig hurtigt ind i kundens behov og løser de udfordringer de har med økonomiprocesserne i virksomheden.

Det er naturligt for dig, at benytte IT systemer, som f.eks. Excel, til at opnå en høj grad af effektivitet. Desuden har du praktisk erfaring med regnskaber og forstår at analysere disse. Dansk og engelsk behersker du ubesværet i skrift og tale.

Vi tilbyder

Job i en mindre virksomhed i vækst, hvor du får stor indflydelse i dagligdagen og på arbejdsopgaverne. Løn efter kvalifikationer og opstart efter aftale.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning inkl. CV og eventuel dokumentation for uddannelse og kompetencer til info@econta.dk. Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Anders M. Nielsen på telefon 22 20 87 00 eller via LinkedIn. Jobbet er en fuldtidsstilling, der aflønnes efter kvalifikationer.

Econta P/S er i stærk vækst og søger at styrke sin position i markedet som de mellemstore virksomheders foretrukne samarbejdspartner, inden for ekstern varetagelse af økonomifunktionen. Vi er et fagligt stærkt team, hvis formål er at skabe bedre økonomiske resultater for vores kunder. Vi har et stærkt procesorienteret fokus og bruger digitale løsninger til at øge effektivitet og kvalitet i vores leverancer.

RPA udvikler

Econta P/S, Aalborg

Til at styrke vores team af dygtige økonomispecialister, søger Econta P/S en ambitiøs RPA udvikler, der drives af at automatisere og effektivisere økonomiadministrative processer.

Vil du være med til at sætte standarden og retningen for, hvordan vi arbejder med at automatisere processer? Automatisering af processer (RPA) er en ny funktion i Econta, så du kan som vores nye RPA-udvikler være med til at forme den måde, vi arbejder med RPA i Econta.

Jobbet

Opgaven med at automatisere økonomiadministrative processer i organisationen er placeret i snitfladen mellem økonomifunktionen og vores kunders forretninger, og dine arbejdsopgaver med at udvikle, konfigurere og vedligeholde robotter løses i tæt dialog med kolleger og kunder. Dit arbejdsområde vil primært være:

 • At udvikle og teste automatiske processer i RPA software, herunder optimering og dokumentation af processen.
 • At udvikle arkitektur, grundlag og metode for RPA-udvikling i virksomheden.
 • At indgå i dialog med økonomispecialister om processerne.
 • At sikre løbende vedligehold og forbedring af allerede udviklede løsninger.

Vores fokus i udviklingen er på kvalitet og standardisering, så vi opbygger vores software modulært, så vi kan genbruge koder og enkeltdele. For at sikre den bedste kvalitet af vores robotter har vi stort fokus på at håndtere og minimere fejl. Det er derfor vigtigt, at du kan gå systematisk til opgaverne for at sikre, at ingen detaljer bliver overset.

Du kan se frem til at starte i et nyoprettet job, hvor du får rig mulighed for at sætte dit præg på arbejdsmetoderne, da vi fortsat er ved at skabe vores måde at arbejde med RPA på.

Din profil

Vi forestiller os at du har en udviklerbaggrund som fx datamatiker, med godt kendskab til webteknologier og du har ideelt et par års erfaring – men kan også være nyuddannet med lyst og evne til at udvikle dig inden for RPA-udvikling. Derudover besidder du nogle af disse kompetencer:

 • Kendskab til UiPath, Kryon eller andre RPA-værktøjer.
 • Kendskab til automatisering af arbejdsgange generelt.
 • Kendskab til webteknologier.

Som person, lader du dig ikke begrænse i brugen af bestemte løsninger eller teknologi, men i stedet ser muligheder i, hvordan du kan omgå de begrænsninger, du møder. Du brænder for at levere gode løsninger, der understøtter forretningens behov om automatisering og effektivisering. Endelig er det vigtigt, at du trives i samarbejde med alle slags mennesker.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning inkl. CV og eventuel dokumentation for uddannelse og kompetencer til info@econta.dk. Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Anders M. Nielsen på telefon 22 20 87 00 eller via LinkedIn. Jobbet er en fuldtidsstilling, der aflønnes efter kvalifikationer.

Econta P/S er i stærk vækst og søger at styrke sin position i markedet som de mellemstore virksomheders foretrukne samarbejdspartner, inden for ekstern varetagelse af økonomifunktionen. Vi er et fagligt stærkt team, hvis formål er at skabe bedre økonomiske resultater for vores kunder. Vi har et stærkt procesorienteret fokus og bruger digitale løsninger til at øge effektivitet og kvalitet i vores leverancer.

Ambitiøse studentermedhjælpere til udvikling af RPA-løsninger


Hos Econta går vi forrest når det handler om at digitalisere processerne i økonomifunktionerne i danske mellemstore virksomheder. Derfor søger vi lige nu en studentermedhjælper til vores afdeling for procesoptimering. I afdelingen vil du bistå med udvikling af RPA-løsninger.

Ønsker du at gøre en stor forskel for andre virksomheder, alt imens du udvikler dine praksiserfaringer i en dynamisk og hurtig voksende virksomhed? Econta har fokus på dit potentiale og tilbyder et miljø, hvor du kan udfolde og bidrage med dine kompetencer. Vi tilbyder en afvekslende og spændende hverdag med masser af udfordringer. Et ungt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at præge dit eget job.

Dine opgaver

Du skal udvikle, drifte og vedligeholde RPA løsninger i samarbejde med vores dygtige specialister indenfor økonomiprocesser. En stor del af opgaverne ligger i at udnytte funktionaliteten i RPA-software, herunder at udvikle workflows til automatisering af manuelle administrative processer. Du skal derfor forvente at konfigurere standardkomponenter ligesom dele af koden skal skrives fra bunden.

Vores fokus ligger på at genanvende komponenter og skabe standarder, derfor vil en del af opgaverne være at skabe og beskrive standard moduler. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores proceskonsulenter, som vil yde sparring og sikre at de udviklede løsninger lever op til vores kvalitetskrav og understøtter den beskrevne proces.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os at du læser til datamatiker cand.it, it-ingeniør eller en lignende uddannelse. Derudover forstiller vi os, at du er i gang med det første år af uddannelsen og har et ønske om at få en masse praksis erfaring ved siden af studiet. Du skal være nysgerrig efter at lære nye metoder og blive udfordret af at effektivisere administrative processer. Du skal kunne se muligheder og tænke løsningsbaseret frem for teknologi baseret. Din studieretning er derfor ikke vigtig.

Vi forstiller os at du..:

 • Har erfaring med VB.NET eller C#.
 • Har erfaring med HTML, Javascript og debugging.
 • Har kendskab til databasestrukturer.
 • Er fortrolig med GitHub eller andre kode-repositioner.
 • Det er et plus hvis du har kendskab til procesdiagrammer og forstår at omsætte disse til programmer og workflows.
 • Det vil være et plus hvis du har kendskab til Robotic Process Automation og relaterede værktøjer, f.eks. web-scraping.

Stillingen er normeret til 15 timer ugentligt og der vil være stor flexibilitet i forhold til dit studie. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning inkl. CV og eventuel dokumentation for uddannelse og kompetencer til info@econta.dk. Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Anders M. Nielsen på 22 20 87 00 eller via LinkedIn. Jobbet er en deltidsstilling, der aflønnes efter kvalifikationer.

Econta P/S er i stærk vækst og søger at styrke sin position i markedet som de mellemstore virksomheders foretrukne samarbejdspartner, inden for ekstern varetagelse af økonomifunktionen. Vi er et fagligt stærkt team, hvis formål er at skabe bedre økonomiske resultater for vores kunder. Vi har et stærkt procesorienteret fokus og bruger digitale løsninger til at øge effektivitet og kvalitet i vores leverancer.

Økonomiassistent med flair for kundeservice


Econta søger en fuldtids økonomiassistent i Aalborg området. Econta er en dynamisk virksomhed, hvor hverdagen varierer. I en samarbejdsmodel varetager Econta økonomifunktionen hos en række spændende virksomheder, hvor der arbejdes med strategisk økonomirådgivning og implementering af effektive økonomiprocesser samt løsning af daglige økonomiopgaver.

Ønsker du at hjælpe og gøre en stor forskel for andre virksomheder, alt imens du udvikler dig i en dynamisk og hurtig voksende virksomhed? Econta har fokus på dit potentiale og tilbyder et stærkt specialiseret team indenfor økonomi, hvor du kan udfolde og bidrage med dine kompetencer. Vi tilbyder en afvekslende og spændende hverdag med masser af udfordringer. Et ungt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at præge dit eget job.

Dine opgaver

Du vil i Econta blive en del af en organisation, der løser mange forskellige opgaver for forskellige virksomheder. Du vil skulle løse opgaver for kunder og tage del i sparringsmiljøet og skal derfor være motiveret for at lære og tilegne dig viden. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af praktiske økonomiopgaver, herunder yde assistance til Econtas øvrige økonomispecialister.
Du har her muligheden for et udfordrende job med gode udviklingsmuligheder. Du vil blive en del af en dynamisk og ambitiøs organisation, hvor kvaliteten i arbejdet for kunderne har højeste prioritet.

Dine kvalifikationer

Du har vilje og lyst til at lære nye ting. Du kan lide tal og kontakt til kunder. Du har måske et par års erfaring inden for bogholderi og måske en kontoruddannelse eller lignende fra en økonomifunktion. Digitale løsninger er for dig spændende og naturlige og du drives af læring og udvikling. Som person er du åben for læring og forandringer. Vi forestiller os at du har 1-2 års erfaring inden for faget.
Hos Econta er vi fleksible og har samme forventning til dig. Du kan lide en afvekslende hverdag, hvor der er rutineprægede opgaver såvel som komplekse opgaver der kræver fordybning og koncentration. Du har en faglig nysgerrighed der gør, at du kan se muligheder i opgaver og samtidig er initiativrig både i din arbejdstilgang, men også med kunder.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning inkl. CV og eventuel dokumentation for uddannelse og kompetencer til info@econta.dk. Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Anders M. Nielsen på telefon 22 20 87 00 eller via LinkedIn. Jobbet er en fuldtidsstilling, der aflønnes efter kvalifikationer.

Econta P/S er i stærk vækst og søger at styrke sin position i markedet som de mellemstore virksomheders foretrukne samarbejdspartner, inden for ekstern varetagelse af økonomifunktionen. Vi er et fagligt stærkt team, hvis formål er at skabe bedre økonomiske resultater for vores kunder. Vi har et stærkt procesorienteret fokus og bruger digitale løsninger til at øge effektivitet og kvalitet i vores leverancer.