ENTERPRISE AUTOMATION

Ønsker I også at få udbytte af digitalisering gennem automatiseringer? Vælg et partnerskab med ECG og accelerere jeres digitale transformation. Gennem et samarbejde med os, sikre vi at I får succes med automatiseringer af jeres forretningsprocesser.

AUTOMATISERINGSEKSPERTISE, FORRETNINGSFORSTÅELSE, VÆRDISKABELSE

Ønsker I også at få udbytte af digitalisering gennem automatiseringer?

Vælg et partnerskab med ECG og accelerere jeres digitale transformation. Gennem et samarbejde med os, sikre vi at I får succes med automatiseringer af jeres forretningsprocesser.

Hvorfor automatisere?

Lavere Omkostninger

  • Softwarerobotter er billigere end at udbetale løn til medarbejdere, der tidligere udførte de ensformige arbejdsopgaver.

 

Øget Performance

  • Robotter kan arbejde 24/7 og op til 6 gange hurtigere end mennesker. Robotten frigiver tid til at medarbejdere kan bruge tiden på mere meningsfulde og værdiskabende opgaver.

 

Øg Kvalitet og Minimer Fejl

  • En robot laver ikke tastefejl, der koster ekstra tid for at udføre en arbejdsopgave. En robot er lavet til at udføre den samme opgave ens hver gang.

 

Større Medarbejdertilfredshed

  • Softwarerobotter som kollega øger medarbejdertilfredsheden ved ar overtage de ensformige og trivielle opgaver.

AUTOMATISERINGSLØSNINGER MED ECG

Enterprise Automation er kernen i ECG. Vi har ekspertisen i at hjælpe organisationer med at maksimere deres performance. I dag står mange virksomheder med forretningskritiske udfordringer, som kan afhjælpes af automatiseringer af deres processer.

Vi arbejder indenfor tre grene af Enterprise Automation; Business Process Automation, Automation Software og Digital Transformation.

KOM GODT I GANG!

– Vi har fokus på procesoptimeringer ved brug af de nyeste teknologier og certificerede udviklere.

TÆNK STORT

Sikr jeres position i markedet ved at sikre at automatiseringer er forankret i ledelse og i virksomhedens forretningsstrategi.

START SMÅT

Identificer de processer som vil skabe værdi at automatisere. Vælg et 90-dages Epic forløb med ECG – det skaber et overblik, overskuelig implementering og mulighed for hurtigt at evaluere på effekten.

SKALÈR

I samarbejde skaber vi en udførebar pipeline, en strategi for automatisering og governance – dette sikre at I fremadrettet også udnytter automatiseringspotentialet

Vil du vide mere?

Vil du vide mere? Under Ydelser kan du læse mere om hvad vi tilbyder og hvordan I kommer i gang med automatiseringer.

Du er også velkommen til at kontakte os på mail: info@ecg.dk eller tlf.: 22 20 8700 for at høre nærmere.