Sådan hjælper vi teamet bag LuksusBABY A/S

 

”Det har fjernet papirbunken, det har givet et overblik”

– Morten Grabowski Kjær  CEO

En anbefaling fra LuksusBABYs revisor ledte til et samarbejde imellem Econta og LuksusBABY. I takt med at LuksusBABY vækster havde deres bilag også en kraftig stigning og manglende overskuelighed, derfor var det en stor fordel med overtagelse af den økonomiske funktion. LuksusBABYs direktør Morten Grabowski havde tidligere meget af det økonomiske ansvar, og han har nu draget fordel af mere tid og prioritering til vigtigere elementer.

”Det gav bedst mening i forhold til den daglige drift, hvor man kan købe sig nogle timer, frem for selv at sidde med alt økonomien” – Morten Grabowski Kjær, CEO

Det har derfor medvirket til at LuksusBABY ikke har smidt alt kontrol over økonomien, men blot den grove og langvarige del, som Econta har automatiseret med optimerings processer. Den største fordel for LuksusBABY har været et bedre overblik, samt at den tyngende papirbunke er væk.

Det hele er en proces og det handler om at få skabt et godt samarbejde, hvor man herigennem lærer hinandens virksomheder at kende, derved bliver samarbejdet også fyldestgørende. Ejerne af LuksusBABY ser frem til at kunne slippe økonomien foruden at føle sig afskåret, hvor det dermed ender med at de gerne vil anbefale Econta til andre virksomheder.

 

 

Kontakt

Har du spørgsmål så kontakt Econta allerede i dag. Vi svarer hurtigst muligt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.