Sådan hjælper vi teamet bag De3Bedste.dk

 

”Det har gjort det nemmere i og med jeg ikke skal bruge min tid på at sidde i bogholderisystemet.”

Jesper Trude Larsen – Adm. Direktør  

Econta og De tre bedstes samarbejde startede med en anbefaling fra CoolRunner. Der havde netop været nogle udfordringer i De tre bedstes interne bogholderi, da virksomheden er en e-handel butik, hvilket indikerer mange små beløb og kontinuerlig stigende antal af bilag. Efter et par uforpligtende møder med Econtas direktør Anders M. Nielsen forekom en enighed om samarbejdet. Samarbejdet blev formaliseret efter en forståelse af De tre bedstes behov og en skræddersyet model efter deres ønske.

 

De tre bedstes største bekymring var kommunikationen og kontrollen når økonomifunktionen ikke er in-house. Dog er denne bekymring blevet imødekommet, og Econtas kompetenceniveau har gjort op for netop den bekymring. Ifølge Jesper Trude Larsen, så har kommunikationen fungeret fint på trods af bekymringen, og han mener de drager stor fordel i, at kunne få bedre kontrol og gjort bedre klar til revision.  De tre bedste er meget begejstret over Econtas digitalisering og dette matcher også deres virksomhed, da det er en digital baseret virksomhed.

 

”Vi er en digital funderet virksomhed, så bør vores økonomi også være digitalt”

Jesper Trude Larsen – Adm. Direktør

 

Tidsbesparelserne med digitaliseringen er også en væsentlig faktorer, som De tre bedste bestemt også er en del af. Samarbejdet blomstrer og omhandler gensidig kendskab og tillid, som kommer som en proces.

 

”Det er her man kan hente penge, da man kan optimere sine processer i og med den høje konkurrence, befinder sig. Det falder godt i tråd men den strategi som jeg har, at have Econtas som samarbejdspartner. Det er et samarbejde fordi Econta er på kundens side og ikke revisorens. Jeg kan rigtig godt lide modellen, og det Econta er bygget op omkring. Eksempelvis en fast pris og så får vi løst det der skulle gøres inde for rimelighedens grænser.” 

Jesper Trude Larsen – Adm. Direktør

 

 

Kontakt

Har du spørgsmål så kontakt Econta allerede i dag. Vi svarer hurtigst muligt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.